multichannel, and channel assignment

Good ideas, proposals, enhancements.
Post Reply
grol
F5 - Eucalyptus
Posts: 6
Joined: Sat Oct 18, 2014 7:44 pm

multichannel, and channel assignment

Post by grol » Sat Oct 18, 2014 9:09 pm

Another feature request.
It would be awesome to have the possibility to use more than two channels in giada.
It would be great to have the ability to send channel outputs to different channels.
The third great thing would be to have the ability to loop live input from for example a mic through a channel.

User avatar
FFT
F14 - Syrian Rue
Posts: 510
Joined: Thu Mar 08, 2012 6:51 pm

Re: multichannel, and channel assignment

Post by FFT » Wed Oct 22, 2014 7:49 am

grol wrote:Another feature request.
It would be awesome to have the possibility to use more than two channels in giada.
It would be great to have the ability to send channel outputs to different channels.
The third great thing would be to have the ability to loop live input from for example a mic through a channel.
Hi grol!
grol wrote:It would be awesome to have the possibility to use more than two channels in giada.
You mean "two output channels", right?
grol wrote:It would be great to have the ability to send channel outputs to different channels.
That's good and it's already planned in our roadmap (general roadmap).
grol wrote:The third great thing would be to have the ability to loop live input from for example a mic through a channel.
You already can: Live sampling.

grol
F5 - Eucalyptus
Posts: 6
Joined: Sat Oct 18, 2014 7:44 pm

Re: multichannel, and channel assignment

Post by grol » Wed Oct 22, 2014 10:07 am

Hey there,

basically i mean more output channels. yes. would be great to use this feature with jack.
Thanks for the hint with the live-sampling I'll check that out...

dsreyes1014
F7 - Goldenseal
Posts: 14
Joined: Wed Apr 23, 2014 2:28 pm

Re: multichannel, and channel assignment

Post by dsreyes1014 » Tue Feb 09, 2016 3:17 pm

I second this request as well as a separate out for the metronome.

Post Reply