Load multiple samples per channel

Good ideas, proposals, enhancements.
Post Reply
Ruu
F6 - Feverfew
Posts: 11
Joined: Sun Jan 25, 2015 5:53 pm

Load multiple samples per channel

Post by Ruu » Mon Feb 09, 2015 8:26 pm

Drag&drop works fine, but sometimes I feel too lazy for doing "on-by-on" tasks.

User avatar
FFT
F14 - Syrian Rue
Posts: 549
Joined: Thu Mar 08, 2012 6:51 pm

Re: Load multiple samples per channel

Post by FFT » Wed Feb 11, 2015 8:41 pm

Hi Ruu,

Actually a channel can contain only one sample. Maybe you mean multiple samples per column?

Ruu
F6 - Feverfew
Posts: 11
Joined: Sun Jan 25, 2015 5:53 pm

Re: Load multiple samples per column

Post by Ruu » Thu Feb 12, 2015 2:16 am

:) Yes, exactly!

Post Reply