Adding the Correct path for vst plugins

Post Reply
Jonik
F3 - Chamomille
Posts: 2
Joined: Sun Jan 29, 2017 8:03 pm

Adding the Correct path for vst plugins

Post by Jonik » Sun Jan 29, 2017 8:05 pm

Hey, just wondering if anyone can help me with adding the folder path to my vst plugins for Giada on mac?
I believe I am doing it correctly, but when I scan for plugins, nothing comes up.


Any help is greatly appreciated,
Thanks!

User avatar
FFT
F14 - Syrian Rue
Posts: 512
Joined: Thu Mar 08, 2012 6:51 pm

Re: Adding the Correct path for vst plugins

Post by FFT » Tue Jan 31, 2017 7:58 pm

Hi Jonik, I know that handwriting the correct path is a total pain. We are working on it, be strong. According to this article, VST2s are installed in
  • Hard disk // Library // Audio // Plug-Ins // VST
  • Hard disk // Users // Username // Library // Audio // Plug-Ins // VST
Those paths become

Code: Select all

/Library/Audio/Plug-Ins/VST
/Users/[your-user]/Library/Audio/Plug-Ins/VST
Let me know how it goes. Happy processing.

Jonik
F3 - Chamomille
Posts: 2
Joined: Sun Jan 29, 2017 8:03 pm

Re: Adding the Correct path for vst plugins

Post by Jonik » Wed Feb 01, 2017 9:30 pm

Hey FFT,

Thanks for the help!
I got it working! Now to figure out how to map plugins to my controller :D

Post Reply