exporting loop

Post Reply
Sparky
F1 - Bilberry
Posts: 1
Joined: Thu Mar 02, 2017 9:59 am

exporting loop

Post by Sparky » Thu Mar 02, 2017 10:01 am

I've created a loop with multiple channels of recorded sound, how do i export it or save it if i want to share it.

User avatar
FFT
F14 - Syrian Rue
Posts: 512
Joined: Thu Mar 08, 2012 6:51 pm

Re: exporting loop

Post by FFT » Tue Mar 07, 2017 5:52 pm

Hi sparky,

Unfortunately the export function does not exist yet. Try to record your performance with an external tool like Audacity or any other DAW out there.

Have fun

Bertmesaya
F4 - Digitalis
Posts: 4
Joined: Fri May 19, 2017 5:55 pm
Contact:

Re: exporting loop

Post by Bertmesaya » Fri May 19, 2017 9:48 pm

You can add a recording VST at the sequencer's output channel, it'll record every signal passing through it and you choose the bit depth. A good one is MRecorder from Melda Production https://www.meldaproduction.com/MRecorder

Good luck!.
Beto Estrada.

Creator of MesaYa and Uprising Now!
http://bertmesaya.wixsite.com/bertmesaya

Boi_social
F7 - Goldenseal
Posts: 19
Joined: Fri Jul 28, 2017 2:28 pm

Re: exporting loop

Post by Boi_social » Mon Jul 31, 2017 3:22 pm

When do you guys expect to have this feature?

Post Reply